Aparat de terapie cu 2 electrozi, amelioreaza diverse afectiuni -64%
Aparat de terapie cu electrozi pentru dureri de cap, spate, inso

Aparat de terapie cu 2 electrozi, amelioreaza diverse afectiuni

PRP: 124 Lei
45 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 409
+Cauti o forma accesibila si usoara prin care sa iti imbunatatesti circulatia si metabolismul, dar mai ales sa inlaturi oboseala si stresul? Redu presiunea si combate durerile pe care corpul tau le resimte zilnic!


Beneficii:
-  Este foarte eficient in tratarea durerii, cum ar fi: dureri ale incheieturilor, nevralgii, dureri generale, oboseala, dureri de stomac, extremitati reci, dureri cervicale, hipertensiune si hipotensiune arteriala, dureri musculare, dureri de gat, sau alte afectiuni.
- Poate fi folosit, de asemenea,  pentru slabit. Are si functie de masaj!
- Ecranul tip LCD contine o diagrama schematica a corpului uman si indica punctele de acupunctura pentru amplasarea corecta a placutelor de electrozi, pentru a obtine cele mai bune rezultate in functie de afectiune.
- Este compact si usor de folosit, atat acasa, cat si in calatorii.
- Nu este nevoie sa fie folosit de un profesionist. dureri electrozi migrene terapie
pentru retur email la:

contact@dealfever.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Dimensiuni:
Lungime: 15 cm
Latime: 6,5 cm
Lungime plasture: 9 cm
Latime plasture: 6 cm
Lungime cablu pasturi: 100 cm
Aparatul functioneaza pe baza a 3 baterii de tip AAA, care sunt incluse in pachet, dar poate fi si conectat la priza, cu ajutorul cablului usb.
Toate functiile sunt afisate pe display LCD si sunt usor de reperat.
Nota! 
Este interzisa utilizarea aparatului concomitent cu alte dispozitive electrice sau zone interne, el fiind destinat doar folosirii in zona externa a corpului, pe piele!
Nu este indicata folosirea terapiei cu electrozi pentru cei cu probleme grave de inima, cu diverse dispozitive montate pentru desfasurarea activitatii cardiace, pe rani deschise, zone varicoase de tip ulcer varicos sau tromboze!Va recomandam inainte de a folosi aparatul sa cititi foarte atent intructiunile!