Aparat fitness pentru toate grupele de muschi -48%
Aparat fitness cu suport genunchi, Revoflex Xtreme
Aparat fitness cu suport genunchi, Revoflex Xtreme

Aparat fitness pentru toate grupele de muschi

PRP: 130 Lei
67 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 492
+Aparat de fitness pentru stimulare muschilor bratelor si picioarelor, te ajuta sa slabesti uniform pentru ca pui in miscare toti muschii corpului, efortul fiind similar celui depus in timpul alergarii. Este un aparat de sport complet, care lucreaza tot corpul , reusind astfel sa eliminati straturile de grasime in mod uniform.

aparat fitness genunchi
pentru retur email la:

contact@dealfever.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Aparatul fitness a fost conceput pentru a slabi rapid si pentru a va modela corpul. Un mod simplu, eficient si rapid pentru antrenarea corpului si pentru a scapa de kilogramele in plus! Aparatul fitness va ajuta sa eliminati kilogramele in plus rapid si sigur.

Aparatul de fitness se utilizeaza foarte usor. Mainile se vor impinge in fata, iar picioarele in spate. Presiunea exercitata de aparat va va pune la lucru serios. Achizitionand acest aparat veti scuti cheltuielile la salile specializate in domeniu.

De altfel veti avea timpul necesar pentru a executa programul dorit.

Folosind zilnic 20-30 minute acest aparat, veti vedea roadele din primele 2 saptamani. Datorita coardelor elastice el amplifica forta exercitata de aproximativ 4 ori fata de exercitiile normale, iar muschi lucrati vor fi mult mai solicitati.

Aparatul lucreaza grupele de muschi: fesieri, abominali, muschii picioarelor si cei ai bratelor, inclusiv bicepsi.