Baterie solara 10000 mah, 2 USB, cu lanterna led si busola -59%
baterie solara 10000 mah
baterie solara

Baterie solara 10000 mah, 2 USB, cu lanterna led si busola

52 Lei 128 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 611
+Acumulator extern 10000 mAh, cu incarcare solara, busola, carabiniera si lanterna LED pentru calamitati naturale, functie SOS, albastru. Lanterna LED ofera o lumina foarte puternica si in cazul unei pene de curent sau in drumetiile montane. Pachetul contine si o busola care poate fi utilizata impreuna cu carabiniera de legarea acumulatorului solar de rucsac.

baterie lanterna led solara
pentru retur email la:

contact@dealfever.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Acumulator extern cu incarcare solara, protectie la praf si ploaie, cu o capacitate de 10.000 mAh.

Lanterna LED unul dintre cele mai importante accesorii ale acumulatorului extern cu functie de SOS, poate lumina cateva zile in continuu, daca acumulatorul este incarcat. In caz de avarii din cauza furtunilor, calamitatilor naturale, avarii  ale sistemul de electricitate, poate fi folosita cu succes  o perioada de o saptamana in continuu !

Are doua iesiri USB, cu output de 1 A potrivita pentru mai multe dispozitive, cum ar fi camera digitala, PDA, PSP, MP4, iPad, orice tip de telefoane smart si chiar consola de Xbox sau PS4.

Acumulatorul poate fi incarcat cu cablu usb, continut in pachet, sau la lumina.

Cand dispozitivul are destula lumina se va aprinde un beculet verde care semnifica incarcarea.

Pachetul contine si o busola care poate fi utilizata impreuna cu carabiniera de legarea acumulatorului solar de rucsac si astfel in timpul drumetiilor montane, acumulatorul se va incarca sau poate fi lasat in masina, iar acesta va fi mereu incarcat.

Lanterna LED ofera o lumina foarte puternica si in cazul unei pene de curent sau in drumetiile montane poate fi folosita cateva zile incontinu daca acumulatorul este incarcat.

La o apasare scurta pe butonul acumulatorului, se vor aprinde ledurile ce semnifica nivelul de incarcare al acumulatorului. La o apasare lunga pe butonul de power se va activa lanterna. A doua apasare pe butonul de power va activa functia SOS a lanternei. Aceasta functie poate fi folosita si in cazul unei pene la masina, noaptea, punand acumulatorul pe capota masinii si activand aceasta functie. Ceilalti conducatori auto  vor detecta semnalul luminos de avarie.