Centura tip sauna -51%
centura sauna

Centura tip sauna

PRP: 100 Lei
49 Lei
Valabilitate: Nu este disponibil
ID OFERTA: 435
Precomanda


Centura de masaj anticelulitic pentru abdomen, coapse si solduri, cu instructiuni de folosire, elimina apa in exces si celulele adipoase prin efectul de sauna, transpiri intens si dai grasimea jos.

Dimensiuni: Lungime: 108 cm, Latime: 20 cm

abdomen centura sauna slabit
pentru retur email la:

contact@dealfever.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Este o centura anticelulitica care functioneaza pe principiul eliminarii apei din zonele cu grasime prin transpiratie datorita efectului de sauna pe care il creaza.

Transpiratia este un proces natural si foarte sanatos pentru corp, deoarece elimina apa in exces si odata cu aceasta si toxinele sau grasimea din celule.

In acest fel celulita dispare din zonele in care este aplicata centura iar pielea ramane neteda si cu un aspect tanar datorita eliminarii apei si toxinelor in exces.


Instructiuni de folosire:

Zonele de celulita atat de enervante si de inestetice sunt de fapt celule adipoase care au retinut foarte multa apa si toxine si s-au transformat in niste “umflaturi” de care scapam cu greu.

Se regleaza pe zona cu probleme, solduri, coapse sau abdomen se porneste si trebuie lasata sa actioneze pana cand se opreste automat, adica o perioada de aproximativ 50 de minute.

In acest timp centura va incalzi partea respectiva pana la o temperatura de 50 de grade Celsius maxim. Aceasta caldura va face pielea sa transpire si fiindca procesul continua o perioada mai lunga, transpiratia va elimina grasimea si apa retinuta de celulele din profunzime.


Ce efecte are ?

Folosita zilnic timpul recomandat si combianata cu o dieta sanatoasa, fara grasimi in exces, are efecte uimitoare eliminand perfect celulele de grasime, lasand pielea neteda si intinsa, fara vergeturi.

Va recomandam de asemenea sa combinati folosirea centurii cu exercitii fizice sau o viata activa, cu mers pe jos zilnic sau plimbari in aer liber.

Astfel, corpul se va simti revigorat si va avea energia necesara arderii grasimilor din zonele cu celulita.


Cine o poate folosi ?

Este indicata atat pentru femei cat si pentru barbati sau adolescenti.

Important este sa urmati intocmai intructiunile, sa nu o folositi in exces sau inadecvat.

Centura nu este miraculoasa si ea nu va avea efect daca in acest timp nu aveti o dieta sanatoasa sau o viata activa.

Indiferent de dimensiuni sau de marimea la haine, centura poate fi purtata de oricine pentru ca este reglabila, tocmai pentru a se potrivi oricui doreste sa slabeasca.

Ea se incalzeste si creaza efectul de sauna prin conectare la priza, deci va recomandam sa o utilizati cu atentie si in conformitate cu instructiunile de siguranta.


 Dimensiuni:

- Lungime: 108 cm.
- Latime: 20 cm.
- Lungime cablu: 130 cm.