Covoras cu masaj pentru relaxarea picioarelor obosite -65%
Covoras cu masaj pentru relaxare si reflexoterapie

Covoras cu masaj pentru relaxarea picioarelor obosite

55 Lei 155 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 480
+Covoras pentru masajul si relaxarea picioarelor, pentru stimularea punctelor reflexogene si imbunatatirea circulatiei periferice.

masaj
pentru retur email la:

contact@dealfever.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Covoras cu masaj pentru relaxare reflexoterapie Futzuki este creat tinand cont de principiile medicinei traditionale chineze, stimuland punctele plantare corespunzatoare intregului corp. Reflexologia pe care se bazeaza covorasul de masaj Futzuki este studiul si aplicarea de masaj a piciorului bazat pe stimularea punctelor de acupunctura. 

Dupa o zi tensionata la servici oricine are nevoie de destindere si relaxare, iar noi am gasit solutia '' Covoras cu puncte de stimulare pentru masaj si relaxare Futzuki!

Covorul cu masaj Futzuki are o gramada de puncte de stimulare cu dimensiuni diferite care iti va masa usor talpile picioarelor si iti va da un sentiment de relaxare generala a intregului corp. Reflexoterapia presupune stimularea punctelor de acupunctura ale picioarelor, iar aceste puncte de presiune sunt conectate la diferite parti ale corpului, ajutand la calmare si la eliberarea tensiunilor care s-au acumulat, ajutandu-va sa aveti o sanatate remarcabila. Covorasul pentru masaj si relaxare "Futzuki" poate fi folosit atat acasa cat si la birou sau in vacanta, ori de cate ori simtiti nevoia relaxarii. 

Daca mergeti 15 minute pe zi pe acest covoras special Futzuki corpul dumneavoastra se va elibera de tensiune iar dumneavoastra veti deveni relaxati si binedispusi.

Pe acest covor cu masaj Futzuki trebuie sa pasesti incet pe toata suprafata covorului pentru a simti cum prin talpile goale iese toata incordarea acumulata si toata energia negativa. 

 Covorasul Futzuki are peste 2000 de noduli speciali de masaj distribuiti pe talpa piciorului in puncte de acupunctura diferite, stimuland astfel aceste puncte si eliberand tensiunea din organism prin simpla actiune de mers pe covoras.

 Aceste puncte de presiune pe arcada piciorului corespund, in functie de medicina chineza diferitelor parti ale corpului. 

Zonele de reflex decongestioneaza si produc relaxarea corpului iar presiunea dinamica si ritmica exercitata de catre nodulii de masaj in talpi cauzeaza astfel un efect de stimulare si revitalizare. 

Nu folositi covorasul de masaj "Futzuki" daca: 

- aveti picioarele inflamate - imediat dupa masa 

- aveti entorse, leziuni sau vanatai la nivelul picioarelor 

- suferiti de tromboza, flebita, boli cardiace 

- sunteti in primele 3 luni de sarcina.