Set igiena dentara: Irigator + Dozator pasta si suport de periute -68%
Dozator automat pasta de dinti , suport  de 5 periute si irigato
Dozator automat pasta de dinti , suport  de 5 periute si irigato
Dozator pasta de dinti
powerfloss
irigator

Set igiena dentara: Irigator + Dozator pasta si suport de periute

39 Lei 121 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 386
+Set complet de igiena dentara perfect pentru toata familia: Dozator pasta de dinti  + irigator curatare interdentara si suport pentru 5 periute de dinti, dinti albi, curati si sanatosi!

curatare dinti dozator pasta
pentru retur email la:

contact@dealfever.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Set complet pentru dinti sanatosi: irigator bucal pentru curatarea corecta a dintilor, dozator automat pentru pasta de dinti si suport 5 periute de dinti.

Pentru o dantura sanatoasa si frumoasa, ingriirea zilnica este esentiala.

Spalarea dintilor cu ajutorul irigatorului bucal Power Floss este recomandata de medicii stomatologi datorita beneficiilor suplimentare: curata perfect spatiile interdentare pe care periuta nu le poate atinge.

Irigatorul curata cu jet puternic dintii, spatiile interdentare si gingiile, reusind astfel sa elimine resturile de mancare din locurile in care periuta de dinti nu poate ajunge.

Curatarea cu irigator este recomandata in special persoanelor cu gingii sensibile, paradontoza sau alte probleme ale dintilor, precum si pentru cei care poarta aparat dentar.

Power Floss este un irigator complet, performant, care functioneaza cu baterii.

Spalarea se poate face doar cu jet de aer, cu apa sau cu apa de gura, dupa preferintele si nevoile fiecaruia.

Irigatorul bucal realizeaza o curatare complexa si completa a dintilor, coroanelor dentare sai gingiilor.

Stimuleaza circulatia sangvina la nivel local, ajutand la eliminarea bacteriilor si mentinerea unor gingii sanatoase.

Dozatorul One Touch pentru pasta de dinti este un dispozitiv automat care dozeaza dintr-o singura miscare (de aceea se numeste One Touch) cantitatea de pasta de dinti necesara unei spalari.

Gata cu pasta de dinti vesnic imprastiata pe chiuveta si cu capacul desfacut.

Acum toata familia si in special copiii vor folosi pasta de dinti in mod corect.

Dispozitivul One Touch functioneaza fara baterii, are un sistem foarte simplu de dozare, pasta se aseaza simplu in dozator si prin apasare se preseaza tubul de pasta, care elibereaza cantitatea necesara.

In felul acesta mentii curatenia mult mai usor si faci economie la pasta de dinti, fiindca va fi folosita pana la final.

Setul contine si un suport pentru 5 periute de dinti, astfel ca fiecare isi va pastra periuta igienic, la locul ei, fara sa mai fie „uitate” pe chiuveta dezordonate.

Suportul este foarte simplu si eficient, nu ocupa loc mult si pastreaza fiecare periuta separat de cealalta.

Acum, cu aceste 3 dispozitive, vei avea un set complet de igiena orala, pe care copiii il vor adora si va deveni un obicei placut pentru fiecare membru al familiei, fiecare va ajunge sa foloseasca in mod corect si igenic atat irigatorul bucal cat si dozatorul de pasta, ajutand astfel toata familia sa mentina o igiena dentara corespunzatoare.