Perdea magnetica impotriva insectelor, pentru usa, cu inchidere automata, diverse culori -50%
plasa tintari
Perdea magnetica impotriva insectelor, pentru usa, cu inchidere
Perdea magnetica impotriva insectelor, pentru usa, cu inchidere
Perdea magnetica impotriva insectelor, pentru usa, cu inchidere
Perdea magnetica impotriva insectelor, pentru usa, cu inchidere

Perdea magnetica impotriva insectelor, pentru usa, cu inchidere automata, diverse culori

30 Lei 60 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 233
+Perdeaua anti insecte cu inchidere magnetica, se monteaza pe tocul usii prin banda adeziva, fara sa fie nevoie de suruburi. Foarte utila in orice anotimp, se inchide automat dupa ce iesi pe usa, datorita sistemului de magneti care trag plasa spre centru, unind cele doua parti

pentru retur email la:

contact@dealfever.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Perdeaua magnetica este cea mai vanduta perdea anti insecte, datorita sistemului unic de montare fara suruburi si inchidere magnetica automata.

Daca iti place sa te bucuri de aer curat, sa ai camera aerisita si cu miros proaspat, sau vrei sa faci o plimbare cu rulota in natura, fara sa fii devorat de insecte, poti lua cu tine perdeaua magnetica.

Se instaleaza imediat, cu ajutorul benzii dublu adezive incluse sau a capselor, asa ca o poti instala pe usa la terasa, rulota, casa, cabana, oriunde ai nevoie de protectie impotriva insectelor.

Perdeaua este formata din doua parti, care se ataseaza pe fiecare parte a usii, si se unesc la mijloc cu ajutorul magnetilor dispusi pe partea laterala interioara.

Fiecare segment are 190 cm inaltime si 50 cm latime. Impreuna, cele doua parti formeaza o plasa de 100 cm latime si 190 cm inaltime.

O puteti atasa la orice tip de usa, stil clasic sau glisanta, rulota, veranda, terasa.

Atunci cand ai mainile ocupate, nu va fi nici o problema, poti trece direct prin plasa, magnetii se deschid si se inchid singuri dupa ce treci.

Magnetii sunt dispusi pe partea de mijloc a perdelei, astfel ca ei vor trage cele 2 parti, pentru a se uni la mijloc .


 Perdeaua magnetica are pe partea exterioara atasate benzi adezive foarte puternice, ca sa poata fi instalata pe tocul usii, fara sa fie nevoie de suruburi.

Atentie, banda adeziva este foarte puternica, si dupa ce o lipiti va recomandam sa nu incercati sa o indepartati, deoarece ulterior nu va mai avea aceeasi eficienta.

Pentru siguranta, puteti intari banda adeziva cu ajutorul capselor speciale, care se pot infige in orice tip de material, lemn sau termopan.

Avand plasa  instalata, va fi mult mai usor pentru toata familia, in special batrani si copii, carora le este greu sa inchida si sa deschida o plasa clasica.

Este foarte practica si eleganta, fiind potrivita in orice decor.