Proiector solar 10 w, 10 de led-uri, autonomie 15 ore -69%
Proiector solar 10 w, cu USB pt incarcare la priza, 15 ore auton
Proiector solar 10 w, cu USB pt incarcare la priza, 15 ore auton
Proiector solar 10 w

Proiector solar 10 w, 10 de led-uri, autonomie 15 ore

39 Lei 125 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 441
+Proiector de exterior cu incarcare solara sau la priza, prin USB, 10 led-uri, 10W, autonomie 15 ore, cu suport metalic

proiector solara
pentru retur email la:

contact@dealfever.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Daca vrei sa ai lumina pe timp de noapte, pentru orice spatiu exterior: scara, terasa, garaj, balcon, curte, intrare in depozit sau hala, gradinita, scoala, acest proiector cu incarcare solara este solutia perfecta de iluminare.

Are 10 de led-uri, o putere de 10W, cu lumina rece, distribuita uniform, care au consum foarte redus de energie si durata lunga de functionare.

Testele arata ca dupa 10.000 de ore de utilizare, bec-urile led ale proiectorului isi diminueaza puterea de iluminare cu doar 5%. Durata totala de utilizare optima acestor led-uri este de 100.000 de ore.

Consumul redus al led-urilor ofera proiectorului o autonomie extraordinara, de pana la 15 ore, daca acumulatorii sunt incarcati complet.

Practic, acest proiector isi ia energia de la cei doi acumulatori incorporati, care se pot fi incarcati prim panoul solar al proiectorului, daca este expus la lumina naturala timp de 8-10 ore( pentru o incarcare complete), sau prin conectare la priza, prin mufa USB inclusa si adaptorul de priza.

Proiectprul dispune de un suport metalic, astfel incat sa poata fi asezat pe sol, sau diverse suprafete, sau poate fi montat pe perete.

Acest tip de proiectoare sunt foarte folosite in spatii exterioare in care este foarte dificil sau nu se doreste aducerea de fire electrice. Incarcarea prin panoul solar face posibila atat economisirea energiei, cat si iluminarea continua pe timp de noapte a unor spatii exterioare: curte, gradina, depozite, terasa, balcon, gradinite, parcuri de agreement, etc.

Aceste proiectoare sunt foarte rezistente, usor de montat si de folosit si cu led-uri de ultima generatie, cu durata lunga de viata.

Datorita incarcarii solare, sunt cele mai folosite proiectoare, in special in sectorul industrial sau al constructiilor, unde este in permanenta nevoie ca spatiul exterior sa fie bine luminat.

Proiectorul are garantie 12 luni din partea furnizorului.