Set 2 buzunare auto foarte eficiente si incapatoare -59%
Set 2 buzunare organizator auto, pentru depozitare, detasabile
Set 2 buzunare organizator auto, pentru depozitare, detasabile
Set 2 buzunare organizator auto, pentru depozitare, detasabile

Set 2 buzunare auto foarte eficiente si incapatoare

29 Lei 71 Lei
Valabilitate: In Stoc
+Catch Caddy, set de 2 organizatoare buzunare auto, model universal, simplu de montat, din silicon flexibil, detasabile, foarte utile pentru depozitare in siguranta telefon, portofel, tableta, tigari si lucruri personale.


auto organizator
pentru retur email la:

contact@dealfever.ro

transport national 19 lei

bucuresti 11 lei

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Catch Caddy, set de 2 organizatoare buzunare auto, model universal, simplu de montat, din silicon flexibil, detasabile, foarte utile pentru depozitare in siguranta telefon, portofel, tableta, tigari si lucruri personale.


Cel mai bun loc pentru a depozita lucrurile personale importante, cum ar fi telefonul sau portofelul sunt aceste 2 buzunare organizatoare.

Sunt detasabile, le poti lua cu tine sau muta locul de cate ori ai nevoie.

Sunt foarte flexibile, usoare si indemanatice ( au dimensiune practica)

Se aseaza in spatiul dintre scaun si consola centrala.

In acest fel ai la indemana lucrurile pe care le folosesti cel mai des cand esti in masina, portofelul, telefonul, diverse acte sau tigarile.

Acces foarte usor la lucrurile personale importante.

Model universal, potrivit si pentru masini mari, dar si pentru cele mici, pentru ca acest spatiu dintre scaune si partea centrala, este acelasi la orice masina.

Cand va dati jos din masina, daca va este la indemana, puteti scoate cu totul suportul pentru ca arata ca o mapa, si astfel vei avea aceste lucruri cu tine mereu.


Setul de 2 organizatoare auto este deosebit de practic si rezistent, se curata simplu cu servetele umede sau apa si sapun, fiind din plastic siliconat flexibil si rezistent.