Tensiometru de precizie, cu manometru si stetoscop incorporat -52%
tensiometru  brat
tensiometru

Tensiometru de precizie, cu manometru si stetoscop incorporat

PRP: 128 Lei
62 Lei
Valabilitate: Nu este disponibil
ID OFERTA: 338
Precomanda


Tensiometru de precizie, foarte rezistent, cu manometru si stetoscop incorporat in manseta, fara stift de oprire, cu gentuta de protectie.


mecanic stetoscop tensiometru
pentru retur email la:

contact@dealfever.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Tensiometru manual, foarte precis si usor de folosit, rezistent, cu manometru modern fara stift de oprire si manseta de calitate. Un aparat fiabil, pentru folosire intensa si indelungata.

Pentru cei care au nevoie sa isi verifice periodic tensiunea arteriala acest aparat manual este foarte indemanatic, avand rezultate precise, fara erori cauzate de functionare incorecta sau baterii epuizate.

Tensiometrul este manual, standard, cu stetoscop cu capat simplu si manometru aneroid modern, fara stift de oprire.

Para de umflare a mansetei este ergonomica, cu supapa, confectionata din material rezistent si fiabil.

Cu acest tensiometru tensiunea arteriala este masurata simplu si cu mare precizie, fara sa fie riscul aparitiei unor erori sau afisarii de date incorecte.

Manseta, realizata din nylon este rezistenta si flexibila, cu prindere sigura. Are o lungime totala cuprinsa intre 22 si 32 cm.

Toate accesoriile se livreaza impreuna cu gentuta pentru depozitare sau transport.

Zona de masurare a tensiunii este intre 0 si 300 mmHg.

Atunci cand temperatura corpului este ridicata, mai mare decat normal, si masurarea tensiunii arteriale se schimba, avand in vedere ca temperatura corpului influenteaza foarte mult presiunea exercitata asupra vaselor de sange. Astfel tensiometrul are o precizie de:  ±3 mmHg intre 18°C – 33°C si  ±6 mmHg intre 34°C – 46°C.

Produsul are garantie 1 an, pentru probleme legate de functionare, atata timp cat aparatul nu prezinta semne de lovituri sau contact cu lichide.