Umidificator de aer 3 in 1, cu mini-ventilator si lampa de birou, 300 ml -44%
Umidificator bila spatiala, 300 ml
Umidificator bila spatiala, 300 ml
Umidificator bila spatiala, 300 ml
Umidificator bila spatiala, 300 ml
Umidificator bila spatiala, 300 ml
Umidificator bila spatiala, 300 ml

Umidificator de aer 3 in 1, cu mini-ventilator si lampa de birou, 300 ml

PRP: 138 Lei
77 Lei
Valabilitate: Nu este disponibil
ID OFERTA: 1178
Precomanda


Umidificatorul cu ultrasunete foloseste frecventa inalta ce separa apa in particule foarte mici pe care ulterior le raspandeste in incapere. Poate fi folosit cu usurinta in interiorul oricarei incaperi, fie ca vorbim de camera casei tale, birou sau masina. Este foarte silentios.

Dispozitivul este prevazut cu o placuta realizata din metal ce vibreaza la frecventa ultrasonica si astfel apa este transformata intr-o ceata foarte fina, cu particule de apa de 1-5 um.

Este potrivit pentru orice anotimp si nu influenteaza temperatura camerei, transformand aerul uscat intr-un aer usor de respirat.

Umidificatorul eficientizeaza calitatea vietii si a somnului, ajutand la cresterea confortului organismului tau, prin prevenirea unor probleme precum pielea uscata, tuse, iritatii laringiene.

Expunerea la praf si poluare va fi mai redusa: aerul umed capteaza particulele de praf, acest lucru fiind foarte util persoanelor care sufera de alergii. Umidificatoarele cu abur rece sunt foarte sigure deoarece nu prezinta riscul de arsuri.

pentru retur email la:

contact@dealfever.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Sistemul de evaporare al dispozitivului este creat astfel incat sa evapore apa la o viteza constanta, fara a forma ceata in incapere, distribuindu-l uniform.

Rezervorul este usor de umplut, avand o capacitate de 300ml. In momentul in care umidificatorul ramane fara apa, acesta se opreste automat.

Dispozitivul are incorporat un mini ventilator ce ajuta la dispersia aburilor reci in incapere. De asemenea, umidificatorul este prevazut cu o mini lampa de birou.

Incarcare cu cablu USB.

Atentie

Dupa folosire, recomandam stergerea si nu clatirea la robinet. Folositi apa normala, nu apa distilata sau tratata. A nu se utiliza de catre copii mai mici de 10 ani.
Aparatul nu se foloseste cu ulei, doar apa.